Despre noi

You are safe with us

Birourile Personnel-Select

Cine este Personnel Select?

Personnel Select se ocupa de ani de zile de furnizare a fortei de munca. Suntem o echipa tanara, dinamica si flexibila, mereu dispusa sa asculte nevoile clientilor pentru a gasi solutiile cele mai optime.

Specializata in angajarea de lucratori calificati, compania este mereu la curent cu toate reglementarile nationale și internationale de munca și, in special, reglementarile pentru munca temporara.

Clientii care recurg la serviciile societatii Personnel Select pot sa conteze pe un partener punctual, pregatit, transparent și de incredere.

De ce sa alegeti Personnel Select?

In fiecare zi, obiectivul principal al companiei este de a se concentra pe activitatea de baza prin dezvoltarea de noi produse și explorarea de noi piete, atat nationale cat și internationale.

Globalizarea ne obliga sa dezvoltam intotdeauna strategii mai eficiente pe termen scurt si mediu, in acest context, Personnel Select se potriveste in calitate de partener gestionand fondul de resurse umane in externalizare, inlaturand toate problemele legate de acest sector.

Personnel-Select.com

Incarca CV-ul tau acum!