Plasare forta de munca

Ce este administrarea?

Plasarea fortei de munca este o relatie intre trei parti, agentia de plasare a fortei de munca (agent de administrare), societatea utilizatoare (utilizator) și salariat.

Acest tip de raport prevede doua tipuri de contracte:

  • Contract de administrare, comercial, intre agentia de plasare de forta de munca si societatea utilizatoare
  • Contractul de munca, intre agentia de plasare de forta de munca si salariat

In concluzie un contract care are ca obiect furnizare unui salariat pus la dispozitie catre o societate utilizatoare este angajat de catre agentia de plasare de forta de munca.

Job description

1. Economii imediate privind costurile de personal

Angajarea unui salariat intr-o tara UE alta decat a lor proprie, permite o economisire asupra costului de munca al societatii intra-adevar semnificativ. Diferenta de sarcina fiscala si de contributii determina economii sigure si tangibile.

2. Flexibilitatea personalului utilizat

Raportul de administrare permite o flexibilitate considerabila și libertatea utilizatorului de a utiliza serviciile salariatului doar pentru o anumita perioada de timp, fara constrangerea unui raport pe termen lung (sau nedeterminat), cu salariatul.

3. Respectarea standardelor de munca

Agențiile de plasare a forței de muncă sunt companii special autorizate de către Ministerul Muncii din țara în care își au reședința în mod legal pentru a efectua serviciul de administrare și sunt supuse legislației naționale în vigoare și cea a Comunității.

4. Zero costuri administrative

Existand un singur contract de administrare, utilizatorul nu are costuri administrative suplimentare decat cele convenite prin contract. Agentia de plasare a forței de muncă va prelua sarcina de a plati toate cheltuielile cu contributiile salariatilor, concediile medicale, permise si/sau concedii de odihna care afecteaza tot mai mult costul brut al personalului.

Incarca CV-ul tau acum!

Personnel-Select
Personnel-Select.com

Ajutor si eficienta

  1. Administrarea de forta de munca permite companiilor sa selecteze profilul lucratorului și recrutarea resurselor cele mai potrivite pentru nevoile lor pentru o perioada definita de timp sau pe termen nelimitat, este un proces simplu, rapid și eficient, care cuprinde:
  2. Cererea de servicii de munca
  3. Utilizatorul depune o cerere specifica la agentia de forta de munca pentru angajarea lucratorului cel mai potrivit pentru nevoile sale. Utilizatorul va fi cel care va aproba curriculum-ul propus.
  • Veti fi contactat direct de catre consultanti ai societatii Personnel Select care, in conformitate cu cerintele dumneavoastra, va organiza o întâlnire, unde vor fi tratate toate documentele și apoi va începe imediat raportul de muncă.
  • Este deci posibil sa profitati de executarea de lucrari in mod rapid, simplu si in siguranta.
  • Economii imediate
  • Flexibilitatea, viteza si costul redus al serviciului se traduc in economii tangibile si imediate.